Zo werkt GetGrip

GetGrip is een app gekoppeld aan een persoonlijk gezondheidsomgeving (PGO). Zo ontstaat voor de cliënt, leerling en professional de unieke kans om buiten de reguliere face-to-face contacten verbinding te houden en samen te werken. GetGrip heeft ook de mogelijkheid om het sociale netwerk bij het proces te betrekken (ouders, familie, vrienden). Grip krijgen op je emoties doe je niet alleen, samen sta je sterker.

GetGrip zorgt voor een dagelijkse verbinding tussen de therapie, begeleiding en het leven van alle dag.

GetGrip is een hedendaagse tool die opgebouwd is in levels en aangepast kan worden aan eigen wensen. Men kan bijvoorbeeld zelf kiezen welke levels aan- en uitgezet worden, welke contactpersonen toegevoegd worden, welke foto’s en afbeeldingen in de app geüpload worden en welke stem het beste bij hen past. Kortom, werken met GetGrip is werken op maat. Mede hierdoor is GetGrip geschikt voor verschillende doelgroepen, te weten: Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Jeugdhulpverlening, Asielzoekers en Vluchtelingen, Niet Aangeboren Hersenletsel, beginnende dementie of bij begeleiding- of coaching gesprekken op scholen of binnen zelfstandige praktijken.

Lees verderDe in GetGrip ingevoerde gegevens worden veilig opgeslagen in een PGO verzorgd door Quli. In deze webapplicatie kunnen cliënt, leerling en professionals dagelijks, wekelijks en maandelijks de ingevoerde gegevens uitlezen in het emotieoverzicht. Door dit overzicht kan de professional stemmingen en activiteiten monitoren en hulp flexibel en op maat aanbieden. Opgeslagen data kan daarnaast geanonimiseerd gebruikt worden voor (wetenschappelijk) onderzoek.