Introductietraining ‘Werken met GetGrip’

De introductietraining wordt gegeven aan professionals die met de app willen gaan werken. Na het volgen van deze training hebben deelnemers zicht op de doelen die door middel van de app behaald kunnen worden, hoe de app kan helpen om gericht met het thema emotieregulatie te werken en welke werkvormen daarbij ingezet kunnen worden, naast of in aanvulling op de face-to-face-momenten (blended care).

Deelnemers ontvangen aan het begin van de training de oefen- en instructiemap die ze aan het eind van de dag meekrijgen om na de training als naslagwerk te kunnen raadplegen. In deze map zitten onder andere werkvormen, een technische handleiding en emotie-oefeningen.

De training is interactief met vele praktische werkvormen.

Trainingsdata

Aanmelden training 15 mei 2020 – omgeving Amersfoort
Aanmelden training 26 juni 2020 – omgeving Breda

Programma

9:00 uur Inloop
9:30 uur Start training. Na een korte voorstelronde gaan we aan de slag met het inhoudelijke deel. We bespreken de visie en de werkwijze van GetGrip en gaan interactief in op de werkvormen die je in kunt zetten naast het werken met de app (blended care).
12:30 uur Lunch
13:00 uur ’s Middags gaan we in op het technische deel: o.a. hoe je GetGrip installeert, gebruikt en aan de persoonlijke gezondheidsomgeving Quli koppelt. Ook tonen we hoe je de verzamelde informatie in Quli kunt vinden en hoe je resultaten kunt uitlezen.
Tot slot gaan we de app echt gebruiken om er vertrouwd mee te raken.
16:00 uur Einde

Praktische informatie

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12
Duur: 6 uur
Materialen: oefen- en instructiemap, emotieapp GetGrip, de persoonlijke gezondheidsomgeving Quli
Lunch: inbegrepen

Incompany trainingen

De introductietraining ‘Werken met GetGrip’ kan ook incompany gedaan worden voor (zorg)organisaties.
Neem contact op voor meer informatie.

Jaarlicentie en support

Na afloop van de training ontvangen deelnemers een jaarlicentie voor het gebruik van de app. Ook krijgen deelnemers vanaf dan technische en praktische ondersteuning bij het gebruik van de app.
Lees meer over support op de pagina Hoe werkt GetGrip?