Introductietraining ‘Werken met GetGrip’ online

De introductietraining ‘werken met GetGrip’ wordt vanwege de maatregelen vanuit de overheid aangepast in een online aanbod. Na het volgen van deze onlinetraining hebben deelnemers zicht op de doelen die door middel van de app behaald kunnen worden, hoe de app kan helpen om gericht met het thema emotieregulatie te werken en welke werkvormen daarbij ingezet kunnen worden.

Deelnemers ontvangen via de mail alle informatie die bij een live training aangeboden wordt in een oefen- en instructiemap. Deze informatie kan na de training als naslagwerk geraadpleegd worden en bestaat onder andere uit werkvormen, een technische handleiding en emotie-oefeningen.

Online training

Aanmelden voor de training

Programma

Deel 1 Inhoudelijke training – 1 ½ uur via Quli Communicatie App (beeldbellen)

We bespreken de visie en de werkwijze van GetGrip en de werkvormen die je in kunt zetten naast het werken met de app (blended care). We staan stil bij de doelen die met behulp van GetGrip bereikt kunnen worden en de mogelijkheden hoe de app in te zetten in de behandeling / begeleiding.

Deel 2 Thuis oefenen –  1 tot 2 uur afhankelijk van eigen digitale vaardigheid

Met behulp van de technische handleiding ga je in stapjes oefenen hoe je als zorgprofessional GetGrip kan installeren, gebruiken en kan koppelen aan de persoonlijke gezondheidsomgeving Quli.

Deel 3 Technische deel – 1 uur via Quli Communicatie App (beeldbellen)

De technische stappen worden samen doorgenomen, er wordt getoond hoe je de verzamelde informatie in Quli kunt vinden en hoe je resultaten kunt uitlezen. Tevens is er ruimte om eventuele vragen te beantwoorden.

Deel 4 Thuis oefenen  – 1 uur

Zowel de inhoudelijke als technische aspecten van GetGrip nogmaals doornemen, zodat je vertrouwd raakt om de GetGrip app bij de zorgvrager aan te bieden en in je werk te integreren.

Praktische informatie

Trainingsdata: In overleg
Trainingswijze: Quli Communicatie app (beveiligde verbinding)
Aantal deelnemers: Minimaal 1 maximaal 3
Duur: Onlinetraining 2 ½ uur

Thuis oefenen  2 ½ uur

Materialen: Emotieapp GetGrip, de persoonlijke gezondheidsomgeving Quli en via de mail alle materialen uit de oefen- en instructiemap

Incompany trainingen

Ook tijdens het Corona tijdperk kan de introductietraining ‘Werken met GetGrip’ via het online aanbod incompany door (zorg)organisaties aangevraagd worden.
Neem contact op voor meer informatie.

Jaarlicentie en support

Na afloop van de training ontvangen deelnemers een jaarlicentie voor het gebruik van de app. Ook krijgen deelnemers vanaf dan technische en praktische ondersteuning bij het gebruik van de app.
Lees meer over support op de pagina Hoe werkt GetGrip?