Marion en Ilse zijn heel blij om te kunnen vertellen dat per 1 januari 2022 de EmotieApp GetGrip volledig overgenomen gaat worden door Quli BV.

In de afgelopen jaren hebben Quli en Emoelens nauw met elkaar samengewerkt en dit is naar wederzijdse tevredenheid gegaan. Nadat Emoelens heeft besloten om per 31 december 2021 het bedrijf te sluiten is er in onderlinge afstemming besloten om Quli BV de eigenaar van GetGrip te gaan maken.

De huidige klanten van GetGrip zijn hier al van op de hoogte gesteld. Voor eventuele nieuwe klanten en organisaties verwijzen wij dan ook heel graag naar Quli. Een bedrijf dat in alle hectiek rondom de inhoudelijke vormgeving en wetgeving van een patiënten portaal gewoon overeind blijft. En meer dan dat. Zij hebben inhoudelijk veel te bieden voor organisaties die het belangrijk vinden om de cliënt in alles de regie te geven.

De inhoud van GetGrip is tijdloos.  Het is dan ook tof dat cliënten in samenwerking met professionals de mogelijkheid behouden om hun emoties leren reguleren op een manier die hen kan gaan helpen om een emotioneel stabieler en bewuster leven te kunnen gaan beleven.

Quli onze oprechte dank!

Recente berichten

Meld je aan voor de GetGrip nieuwsbrief