Corona. Werken op afstand. Voorlopig geen mogelijkheid om live trainingen aan te bieden. Geen idee hoelang dit gaat duren. Wat nu?

In overleg met 2 vak therapeuten die zich aangemeld hadden voor de training werken met GetGrip, besloten om de training online aan te bieden. Fijn dat we hierbij gebruik hebben kunnen maken van de beeldbel mogelijkheid via de Quli Communicatie app.

Leuke bijkomstigheid is dat je hier met de GetGrip licentie ook gratis gebruik van kan gaan maken. Een beveiligde manier van communiceren is in deze tijd een mooi extraatje.😊

Terug naar de onlinetraining. Zowel voor de trainers als de deelnemers even wennen. Als trainer zoeken naar de wijze waarop informatie het beste tot de deelnemer komt. En als deelnemer meer eigen verantwoordelijkheid om e.e.a. actief eigen te maken. Door van beide kanten met een portie geduld, inzet en vooral het lef om ‘gewoon’ aan de slag te gaan, is de training geslaagd. Vanuit Emoelens worden de deelnemers de komende weken extra bijgestaan om de EmotieApp GetGrip op afstand bij hun cliënten aan te kunnen bieden.

Komende week wordt er weer een volgend tweetal getraind. #aldoendelerenwij #wehebbenerzinin. Het zou zo maar kunnen dat we na het corona tijdperk beide mogelijkheden aan gaan bieden; trainingen live & online.

Wil je zelf ook met GetGrip gaan werken? Of wil je meer informatie?

Recente berichten

Meld je aan voor de GetGrip nieuwsbrief